FAQ

Forside » FAQ

Ofte stillede spørgsmål.
Her er nogle almindelige spørgsmål om bedemandpris.

Hvordan bliver man bedemand?

Ønsker du at blive bedemand, kræver det en uddannelse med praktikperiode på omkring 1 år, hvorunder der ligger to teoretiske forløb med afsluttende eksaminer. Forløbet afsluttes med en ugeeksamen samt en samtale, hvor egnetheden indenfor branchen vurderes.

Hvor meget tjener man som bedemand?

Vælger du at blive selvstændig, kan lønnen variere rigtig meget alt efter din beliggenhed og forretningens størrelse. Det afhænger naturligvis meget af, hvor stor efterspørgsel der er. Som nyuddannet bedemand ligger grundlønnen på 25.000-26.000 kr.

Hvor stammer ordet bedemand fra?

I gamle dage hed det bydemand, som dækkede over ham, der gik fra gård til gård og indbød til bryllup, begravelse og dåb. Et ulønnet job, der kom til at indbefatte det praktiske arbejde omkring begravelsen og blev lønnet.

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Der er frit valg på alle hylder, når du skal vælge en bedemand til at varetage en begravelse. Derfor handler det mest om research, når du skal finde den bedste i dit område til opgaven.

Hvornår betaler man en bedemand?

Som regel sendes en regning fra bedemanden 7 dage, efter begravelsen er afholdt. Det kan variere, hvor lang tid du har til at betale, alt efter hvilken bedemand du vælger.

Hvad hjælper en bedemand med?

Der er rigtig mange opgaver forbundet med en begravelse og som udgangspunkt tager bedemanden sig af dem alle, fra kontakt med myndigheder, kirke, transport og eventuelt også organisation af afskedsceremoni.

Hvad koster en bedemand?

En bedemand koster i gennemsnit mellem 12.000 og 15.000 kroner, alt efter hvor i landet du bor, og hvad der er inkluderet i prisen, men hele begravelsen løber op i væsentlig mere.

0/50 ratings
Lorem Ipsum has been the industry’s standard